FÅ TEGNET DESIGNET OG BYGGET

din

Ombygning af lejlighed

Få en arkitekttegnet lejlighedsombygning

Drømmer du om at ombygge og modernisere din lejlighed? Måske endda et forløb, hvor du selv har været med til at designe og indrette? Så kan det være, at det at inddrage en arkitekt i forløbet er lige det, du søger. Det kan jeg hjælpe dig med at få realiseret dine ideer og tanker til en din moderniseret lejlighed. 

Ved at inddrage en arkitekt kan der opstå en helt anden detaljegrad, som især kommer til syne i det gennemtænkte design, hvor der er fokus på at tænke i helheder og skabe den rette røde tråd i gennem designet.

Pristilbud på en arkitekttegnet ombygning

Du er altid velkommen til at ringe for at få en uforpligtende snak om dine ideer og drømme om at bygge om og vores ydelser i forhold til det at tegne en ombygning.

Der bliver altid udarbejdet et projekt specifikt tilbud så rådgivningen altid passer til din konkrete situation, så du aldrig kommer til at betale for mere, end der er behov for. 

Det projekt specifikke tilbud beregnes ikke udelukkende ud fra projektets størrelse, men i højere grad i forhold til projektets kompleksitet og samarbejdsform.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere