FÅ TEGNET DESIGNET OG BYGGET

din nye

Arkitekttegnet tilbygning

Tilbygning til huset eller sommerhuset?

Drømmer du om at få flere kvadratmeter, eller har dine boligbehov ændret sig? Nogle gange kan tingene ændre sig, og hvad der passede perfekt til familien før, kan pludselig være blevet for småt. Men før du vælger at flytte, kan du med fordel lade en arkitekt tage et kig på din bolig og se, om der er mulighed for en tilbygning i stedet for at bygge helt nyt hus eller sommerhus. 

Som arkitekt ser jeg ofte muligheder der, hvor du selv ser begrænsninger, hvorfor jeg kan hjælpe dig, hvis pladsen er blevet lidt trang.

Helhedsorienteret design

Selvom en tilbygning kan virke som et større projekt, er det også en løsning, der på en effektiv måde giver dig lidt flere kvadratmeter. Når der skal tilføjes en tilbygning til allerede eksisterende byggeri, tænker mange på tilbygningen som en isoleret bygning og glemmer derved helheden. Som arkitekt sørger jeg for enten at opnå eller bevare sammenhængen i boligens udtryk. Jeg har fokus på enkle og helhedsorienterede løsninger med en rød tråd i designet og gennemtænkte designvalg. Det betyder grundlæggende, at jeg sørger for, at tilbygningens udtryk og funktion tilpasses den eksisterende bolig og dine aktuelle behov. Med en tilbygning skal det helst være sådan, at huset med tilbygning har samme eller en større arkitektonisk kvalitet, end før tilbygningen kom til. Med mine 15 års erfaring med at tegne og designe huse for private kan jeg også sikre, at din tilbygning og bolig går op i en højere enhed.

Gennem et bevidst valg i forhold til materialer, overfladernes karakterer, farver og måden, dette sammensættes på, kan tilbygningen på elegant vis blive en forlængelse af huset. Er huset af ældre dato, og er du interesseret i en mere moderne udseende tilbygning, er det også noget, jeg kan hjælpe med. Sammenhængen mellem nyt og gammelt kan eksempelvis skabes ved at lade nogle af elementerne fra hovedhuset gå igen i tilbygningen. Uanset om du ønsker, at tilbygningen skal være tilpasset det originale byggeri, eller det skal være tidssvarende, vil du opleve, at forskellen på at vælge et typehus og det at lade en arkitekt stå for designet findes i detaljegraden.  

Pristilbud på arkitekttegnet tilbygning

Du er altid velkommen til at ringe for at få en uforpligtende snak om dine tanker og drømme om at bygge til og vores ydelser i forhold til det at tegne en tilbygning.

Der bliver altid udarbejdet et projekt specifikt tilbud så rådgivningen altid passer til din konkrete situation, så du aldrig kommer til at betale for mere, end der er behov for. 

Det projekt specifikke tilbud beregnes ikke udelukkende ud fra projektets størrelse, men i højere grad i forhold til projektets kompleksitet og samarbejdsform.

Design med omtanke

Mit designfokus som arkitekt er på komfort og behagelige, tempererede rum, hvor der er gode dagslysforhold, samt på bygbare konstruktionsløsninger med lavt energiforbrug. Idet jeg har en baggrund som tømrer, kan jeg rådgive dig i hele processen lige fra de første tanker til opførelsen af tilbygningen. Jeg har selv tegnet og bygget mit sommerhus, hvorfor jeg også har stor erfaring med, hvad der materiale-, design- og konstruktionsmæssigt kan lade sig gøre. 

Efter et 20 år langt studie og udførelse af bæredygtigt design kan jeg også hjælpe dig, hvis du ønsker en tilbygning, hvor der er tænkt i miljøvenlige materialer og bæredygtighed. Dette kan blandt andet opnås ved en bevidsthed omkring materialer og ved at vælge dem, der holder længere og kræver mindre vedligeholdelse.

Vil du gerne høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med en tilbygning? Så er du velkommen til at kontakte mig på 40 56 30 29 eller på daniel@arkitektdn.dk

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere