Om

Om Arkitekt Daniel Nielsen

Jeg er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole i København. Derudover uddannet bygningskonstruktør fra BTH Haslev med speciale inden for miljørigtig projektering. Oprindeligt er jeg udlært tømrer, og har derfor en håndværksmæssig erfaring med at opføre huse.

I over 20 år har jeg interesseret mig for og arbejdet med miljøvenlige og komfortmæssige designløsninger, såvel energioptimerede løsninger.

Det at tegne og designe

Igennem årerne har jeg haft den store fornøjelse at hjælpe private bygherrer med at tegne nye huse eller ombygge noget eksisterende. På enkelte sager har jeg også været medbygger på byggerierne.

At have udviklet projektet sammen med bygherre, og også have mulighed for at bygge og følge projektet på nært hold giver en helt særlig viden og erfaring der kommer de næste projekter til gode. Det at sørge for at alle designmæssige løsninger også bliver gennemført som tænkt, er en vigtig faktor for den samlede oplevelsen af processen og målet om at drømmehuset bliver helt som ønsket.
En godt råd når man vil realisere ens boligdrømme er at bruge den nødvendige tid på at gennemtænke projektets design og materialevalg mens man er i gang med at tegne. Det er langt lettere at ændre et projekt mens det er på tegnebrættet end når man er i gang med at bygge. Hastværk er lastværk!

Det at bygge og opføre

Ønsker man at ens nye bolig skal være perfekt, så skal man ikke bare tegne det selv, man skal også selv bygge det! Det mener Daniel i hvert fald. Hvis man har modet og viljen så er alt muligt! Men husk, ting tager altid længere tid end forventet, når man er selvbygger og vil lave det hele selv. Det kender Daniel alt til i forbindelse med opførelse af eget sommerhus.

Daniel Nielsen, har været medbygger ved flere byggerier som han også selv har tegnet. Dette gør at alle designmæssige ideer og detaljer bliver udført som tænkt, og byggeteknisk udført korrekt.

Uddannelse og kurser

ERFARING

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere