dit nye

Arkitekttegnet hus

Få et arkitekttegnet hus

Kunne du godt tænke dig et nyt hus? Måske endda et, du selv har været med til at designe og indrette? Så kan det være, at et arkitekttegnet hus er lige præcis det, du søger. Hvis du gerne vil have realiseret dine ideer og tanker til et drømmehus, så kan jeg hjælpe dig. 

Forskellen mellem et typehus og et arkitekttegnet hus er graden af detalje. Ved det arkitekttegnede hus er der en helt anden detaljegrad, som især kommer til syne i det gennemtænkte design, hvor der er fokus på at tænke i helheder og skabe en rød tråd i designet af huset.

Enkle og moderne designløsninger

Når du vælger at få en arkitekt til at tegne dit nye hus, får du en helt unik bolig, der er skræddersyet til dine personlige ønsker og behov. Du er med i alle de vigtige beslutninger, hvorfor du også har stor indflydelse på det færdige resultat. Det er også det, der adskiller det arkitekttegnede hus fra et klassisk typehus, hvor graden af valgfrihed er langt mindre. Det arkitekttegnede hus har typisk ikke de samme begrænsninger i forhold til materialer og muligheder, så du på den måde også får større indflydelse på, hvordan dit nye hus kommer til at se ud.

Som arkitekt har jeg fokus på enkle og moderne designløsninger samt bygbare konstruktionsløsninger, der sikrer behagelige rum med høj komfort. Mange kvadratmeter bruges ofte på store værelser eller tomme gangarealer, men jeg har fokus på at skrue op for fællesarealerne, så der bliver mere plads til det levede liv og hyggestunder. At bygge et nyt hus i samarbejde med en arkitekt er en spændende og kreativ proces med løsninger og ideer, som du måske ikke selv var kommet på. Ved at være bevidst om materialer og udnyttelse af rummene kan du få funktionelle rum med godt dagslys og personlige detaljer.

Pristilbud på et arkitekttegnet hus

Du er altid velkommen til at ringe for at få en uforpligtende snak om dine tanker og drømme om at bygge nyt og vores ydelser i forhold til det at tegne et nyt helårshus.

Der bliver altid udarbejdet et projekt specifikt tilbud så rådgivningen altid passer til din konkrete situation, så du aldrig kommer til at betale for mere, end der er behov for. 

Det projekt specifikke tilbud beregnes ikke udelukkende ud fra projektets størrelse, men i højere grad i forhold til projektets kompleksitet og samarbejdsform.

Få drømmeboligen med et arkitekttegnet hus

Jeg har studeret bæredygtigt design i 20 år, hvorfor mit særlige designfokus som arkitekt er miljøvenlige materialer, lyse rum med gode dagslysforhold og tempererede rum. Ønsker du et hus bygget i traditionelle materialer, er dette naturligvis også noget, jeg kan hjælpe dig med. Med 15 års erfaring med at tegne for private og en baggrund som tømrer ved jeg, hvad der fungerer, og hvordan dine ideer og drømme bedst realiseres. Mit eget sommerhus har jeg også selv designet og bygget, hvilket har givet en stor forståelse for designvalg og konstruktionsløsninger.

Ved at bruge digitale 3D modeller i udarbejdelsen af designet får du mulighed for at opleve dit nye hus i forhold til de valgte materialer og rummene, inden det bygges. Det lader dig også få en fornemmelse af det endelige resultat, så du er sikker på, at designet bliver, som du har forestillet dig det. Der er noget helt særligt ved oplevelsen af at se sit hus blive forvandlet fra idé til virkelighed for øjnene af én og blive til et rigtigt hjem.

Med et arkitekttegnet hus vil du med det samme kunne mærke, at forskellen findes i detaljerne. Skal jeg hjælpe dig med at forvandle dine boligdrømme til drømmeboligen?  

Så er du velkommen til at kontakte mig på 40 56 30 29 eller på daniel@arkitektdn.dk

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere