FÅ TEGNET DESIGNET OG BYGGET

dit nye

Arkitekttegnet hus

Få drømmeboligen med et arkitekttegnet hus

Kunne du tænke dig et nybygget og unikt hus? Du kan få et helt unikt og færdigt design eller du kan deltage i designprocessen, hvis du vælger et arkitekttegnet hus. Når du vil have realiseret dine ideer og tanker til et drømmehus, så kan jeg hjælpe dig.  

Forskellen mellem et typehus og et arkitekttegnet hus er detaljegraden og fleksibilitet. Ved det arkitekttegnede hus er der en helt anden detaljegrad, som især kommer til udtryk i det gennemtænkte design. Her er der fokus på helheden og den røde tråd i husets arkitektur, som tager højde for både grunden, facaden og planløsningen.

Individuelle DESIGNLØSNINGER ved arkitekttegnede huse

Når du vælger at få en arkitekt til at tegne dit nye hus, får du en helt unik bolig, der er skræddersyet til dine personlige ønsker og behov. Du er med i alle de vigtige beslutninger og vil kunne have stor indflydelse på det færdige resultat hvis du ønsker det. Det er det, som adskiller det arkitekttegnede hus fra et klassisk typehus, hvor graden af valgfrihed er langt mindre og det arkitekttegnede hus har ikke de samme begrænsninger i forhold til materialer og muligheder, så du på den måde kan få større indflydelse på, hvordan dit nye hus kommer til at se ud.

Som arkitekt har jeg fokus på individuelle og kvalitetsbevidste designløsninger der sikrer behagelige rum med høj komfort og som kan bygges i praksis. Mange kvadratmeter bruges ofte på store værelser eller tomme gangarealer og jeg har fokus på integrerede løsninger som optimerer brugen af disse arealer, hvor de fx. kan tjene flere formål på én gang hvis husets størrelse er begrænset af lokalplan eller budget. 

At bygge et nyt hus i samarbejde med en arkitekt er en spændende og kreativ proces, som kan give dig drømmehuset der opfylder dine personlige behov både nu og i fremtiden. Ved at være bevidst om materialer og udnyttelse af rummene kan du få den bedste kombination af det hjemlige og det funktionelle med godt indeklima og dagslys.

Ved at bruge digitale 3D modeller i udarbejdelsen af designet får du mulighed for at opleve dit nye hus både ude- og indefra, og få en bedre fornemmelse af materialer og rummene, inden huset bygges. Det lader dig få en fornemmelse af det endelige resultat, så du er sikker på, at designet bliver, som du har forestillet dig det. Der er noget helt særligt ved oplevelsen af at se sit hus blive forvandlet fra idé til virkelighed for øjnene af én.

Bæredygtigt byggeri

Jeg har studeret bæredygtigt design i 20 år, så hvis du ønsker et miljøvenligt hus i bæredygtige materialer, så kan jeg rådgive og designe med dette særlige fokus. Med et bæredygtigt design fokus kan man minimere materialespild og husets CO2-regnskab, uden at gå på kompromis med de lyse rum og det gode indeklima. 

Ved valg af visse miljøvenlige materialer kan der endda opnås et endnu bedre indeklima fordi de naturlige og letforarbejdede materialer giver mindre afgasning og derved færre skadelige stoffer i indeklimaet.

Praktisk erfaring

Med 15 års erfaring med at tegne for private og en baggrund som tømrer ved jeg, hvad der fungerer, og hvordan dine ideer og drømme bedst realiseres. Mit eget sommerhus har jeg selv designet og bygget, hvilket har givet en endnu større forståelse for valgte designløsning, materialevalg og konstruktionsløsninger.

Med et arkitekttegnet hus vil du med det samme kunne mærke, at forskellen findes i detaljerne. Skal jeg hjælpe dig med at forvandle dine boligdrømme til drømmeboligen? Så kontakt mig på daniel@arkitektdn.dk eller på 28686240, og hør mere om dine muligheder.

Få et PRISTILBUD PÅ ET ARKITEKTTEGNET HUS

Du er altid velkommen til at ringe for at få en uforpligtende snak om dine tanker og drømme om at bygge nyt og vores ydelser i forhold til det at tegne et nyt helårshus eller villa.

Der bliver altid udarbejdet et projekt specifikt tilbud så rådgivningen altid passer til din konkrete situation, så du aldrig kommer til at betale for mere, end der er behov for. 

Det projekt specifikke tilbud beregnes ikke udelukkende ud fra projektets størrelse, men i højere grad i forhold til projektets kompleksitet og samarbejdsform. 

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere