FÅ TEGNET DESIGNET OG BYGGET

dit nye

Arkitekttegnet sommerhus

Få et arkitekttegnet sommerhus​

Drømmer du om et nyt sommerhus? Måske et, der ikke bare er valgt fra typehusenes kataloger, men hvor du selv har været med til at indrette og designe det? Så kan et arkitekttegnet sommerhus være det, du søger. Det kan jeg hjælpe dig med, så du kan få realiseret dit drømme sommerhus.

Som arkitekt er det min fornemste opgave at omsætte dine ønsker til virkelighed, hvor særligt det at tænke i helheder, skabe en rød tråd i designet og valg af materialer og overflader er mit primære fokus.

Individuelle DESIGNLØSNINGER ved arkitekttegnede sommerhuse

I dag ønsker flere og flere en unik bolig, hvor der er mulighed for at sætte sit eget personlige præg på både design og valget af materialer. Forskellen mellem at få et arkitekttegnet sommerhus og et klassisk typehus er valgfriheden, da mulighederne ved det arkitekttegnede sommerhus er uden begrænsninger. Huset udvikles i tæt samarbejde med jeres ønsker, behov og budgetramme foruden stedet og dets omgivelser. Det betyder blandt andet, at sommerhuset placeres således, at der skabes gode uderum såvel som velovervejede udkig.

Uanset om du er på udkig efter et arkitekttegnet sommerhus bygget af traditionelle materialer eller i en klassisk stilart, eller du søger et sommerhus med fokus på bæredygtighed, så kan jeg hjælpe dig. Mit særlige designfokus er valg af miljøvenlige materialer, rum med god komfort såvel som gode dagslysforhold, tempererede rum og bygbare løsninger med et lavt energiforbrug, som jeg har brugt de sidste 20 år på at studere og specialisere mig i.

Ved at bruge digitale 3D modeller i udarbejdelsen af designet får du mulighed for at opleve dit nye hus både ude- og indefra, og få en bedre fornemmelse af materialer og rummene, inden huset bygges. Det lader dig få en fornemmelse af det endelige resultat, så du er sikker på, at designet bliver, som du har forestillet dig det. Der er noget helt særligt ved oplevelsen af at se sit hus blive forvandlet fra idé til virkelighed for øjnene af én.

DESIGN MED TANKE

Ved at bruge digitale 3D modeller i udarbejdelsen af designet får du mulighed for at opleve dit nye hus både ude- og indefra, og få en bedre fornemmelse af materialer og rummene, inden huset bygges. Det lader dig få en fornemmelse af det endelige resultat, så du er sikker på, at designet bliver, som du har forestillet dig det. Der er noget helt særligt ved oplevelsen af at se sit hus blive forvandlet fra idé til virkelighed for øjnene af én.

ARKITEKTTEGNET SOMMERHUS MED SJÆL​

I mere end 15 år har jeg tegnet og været med til at bygge både sommerhuse og helårshuse foruden mit eget sommerhus, som jeg selv har designet. Det giver en helt særlig forståelse for konsekvenserne af valgte designvalg såvel som konstruktionsløsninger. Gennem mange projekter har jeg lært, hvad der fungerer, og hvad der ikke gør, hvorfor jeg også har erfaringen til at omsætte designønsker og egne ideer til gode og behagelige rum. Et vigtigt designredskab er brugen af digitale 3D modeller. Herigennem får du mulighed for at opleve dit nye hus både rumligt og materialemæssigt, inden det bygges.

Ønskerne til et sommerhus vil ofte være anderledes end ved helårshuse, da sommerhuset ikke nødvendigvis behøver være lige så stort. Typisk er der også fokus på andre ting i sommerhuset end hverdagslivet i den normale bolig. I designet af sommerhuset handler det ofte om at skabe fællesrum, der rumligt understøtter fællesskabet, uderum i form af terrasser med forskellig orientering i forhold til sollys eller udekøkkener. Det kan være nogle af de elementer, der ofte får stor betydning i designet af sommerhuset.

For mig er det vigtigt, at dit nye sommerhus opfylder dine behov og lever op til dine forventninger. Derfor er hvert sommerhus også et individuelt design med udgangspunkt i dine ideer. Jeg har naturligvis skitser liggende, som du er velkommen til at finde inspiration i, og jeg rådgiver og vejleder gerne i forhold til dine indledende ideer og muligheder for at realisere dine sommerhus drømme. Du er også velkommen til at klikke dig ind på projekt siden, hvor du kan finde inspiration til dit nye sommerhus. Vi starter altid ud med et blankt stykke papir med udgangspunkt i de ideer og tanker, du allerede har gjort dig, eller dem vi i fællesskab udvikler undervejs.

Med et arkitekttegnet sommerhus vil du opleve at forskellen findes i detaljerne. Skal jeg hjælpe dig med at forvandle dine boligdrømme til drømmeboligen? Så kontakt mig på daniel@arkitektdn.dk eller på 28686240, og hør mere om dine muligheder.

Få en snak og et PRISTILBUD PÅ ET ARKITEKTTEGNET sommerhus

Du er altid velkommen til at ringe for at få en uforpligtende snak om dine ideer og drømme om at bygge nyt sommerhus og vores ydelser i forhold til at tegne et nyt sommerhus eller anneks til sommerhuset.

Der bliver altid udarbejdet et projekt specifikt tilbud så rådgivningen altid passer til din konkrete situation, så du aldrig kommer til at betale for mere, end der er behov for. 

Det projekt specifikke tilbud beregnes ikke udelukkende ud fra projektets størrelse, men i højere grad i forhold til projektets kompleksitet og samarbejdsform. 

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere