Det stilsikre ydre og det farverige indre – renovering af villa

Det stilsikre ydre og det farverige indre – renovering af villa

En gennemgribende renovering og modernisering af villa i Klampenborg.

Et stilrent ydre med stålgrå stålfals plader på både facade og tag. Egetræsvinduer med varme og legende placeringer for både det gode kig og lysindtag. Udearealer er belagt med klassiske gule teglmursten. Et fint samspil mellem robuste og varme materialer.

Det indvendige gemmer på en usædvanlig fin kontakt mellem de forskellige rum i boligen. Stue og soveværelse ligger en halv etage over indgangsetagen med entre og køkken-alrum, og de tre børneværelser ligger en halv etage nede.
Denne oprindelige dynamik er der bygget videre på ved at indrette flere forskudte hemse i overetagen, der har loft til kip. Derudover er etableret et nyt højtsiddende vindue ved kip der giver mere lys ned gennem etagerne, sammen med de øvrige nye vinduesplaceringer og dørpartier.
Dertil har familien fundet glæden ved farver i boligen og valgt ens farver til både gulve, vægge og skabe, sågar badeværelsesarmatur, der på elegant vis understreger rummenes karakter og funktion.
Brugen af farver er ekstremt gennemført. Det gennemførte kan tage sig ud på mange måder, og i dette projekt er det farverne, men også de fine detaljer med de stålgrå stålplader og det varme egetræ, eller trappens smededetaljer.

Renovering af villa med forskudte plan

Færdigbygget!

Samlet boligareal: 165 m²

arkitekt_daniel_nielsen_villa-renovering_facade_stålplader_egetrae_teglsten_raftehegn
Afspil video
arkitekt_daniel_nielsen_villa-renovering_facade_stålplader_egetrae_teglsten_raftehegn
Afspil video
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere